طلاق توافقی چیست + شرایط، مدارک و مراحل درخواست طلاق توافقی

شرایط طلاق توافقی چیست | مراحل درخواست طلاق توافقی
5
(7)

طلاق توافقی یک وضعیت حقوقی است که در آن، زوجین در مورد مسائل مختلف مرتبط با طلاق به توافق می‌رسند. این نوع طلاق به نوعی حل دعاوی طلاق به صورت صلح‌ آمیز است. برای انجام طلاق توافقی آقا و خانم باید بر روی برخی از مواردِ زندگی مشترک از جمله مهریه، اجرت المثل، جهیزیه و حضانت فرزند (در صورت وجود) توافق کنند بر خلاف تصور عامه، در طلاق توافقی نیاز نیست که لزوما زن مهریه خود را ببخشد.

پیشنهاد می کنیم برای دریافت مشاوره تخصصی در مورد طلاق توافقی، با وکلای با تجربه گروه حقوقی ندای حق تماس بگیرید و ضمن دریافت راهنمایی های لازم، از نحوه رسیدگی به پرونده و هزینه ها مطلع شوید.

تماس با کارشناسان ندای حق

این نوع طلاق ممکن است فرآیند زمان ‌بر و پیچیده طرح رسمی دعاوی را کاهش دهد و به همسران اجازه می‌ دهد تا به صورت مسالمت ‌آمیز از یکدیگر جدا شوند. در ادامه بیشتر در مورد طلاق توافقی و شرایط آن صحبت می کنیم و شرایط، مدارک و مراحل طرح دادخواست طلاق توافقی را شرح می دهیم.

طلاق توافقی چیست

طلاق توافقی نوعی طلاق است که با توافق زوج و زوجه انجام می شود. یعنی آقا و خانم هر دو موافق طلاق هستند. در این مورد می تواند مهریه را ببخشد و یا نبخشد و یا تنها بخشی از مهریه را ببخشد. آنچه که مهم است این است که در موارد مختلف توافق صورت گیرد و به دادگاه اعلام شود. با توجه به پیچیده بودن و طولانی بودن مراحل طلاق توافقی، بسیاری از زوجین تصمیم می‌گیرند که به یک وکیل طلاق توافقی وکالت دهند، تا بدون نیاز به حضور آنها در هیچ مرحله ای، طلاق توافقی در زمان کوتاه‌تری انجام شود.

اگر به دنبال یک وکیل خوب برای طلاق توافقی می باشید، به لینک وکیل طلاق توافقی مراجعه کنید.

دقت داشته باشید طلاق به عنوان آخرین راه حل است و اگر پس از مشورت با مشاور خانواده و تلاش برای استحکام زندگی مشترک به نتیجه نرسیدید، در نهایت برای انجام پروسه قانونی می توانید به گروه حقوقی وکلای ندای حق اعتماد کنید. برای مشاوره به کارشناس مجموعه در واتساپ پیام ارسال فرمایید.

مدت زمان طلاق توافقی چقدر می باشد؟

مدت زمان طلاق توافقی متفاوت است و به عوامل مختلفی بستگی دارد. مواردی که می‌توانند تأثیر گذار باشند عبارتند از:

میزان همکاری طرفین: اگر هر دو طرف مسائل مختلف مرتبط با طلاق را به صورت همکاری و با تعهد به توافق حل کنند، ممکن است فرآیند زمان برای اتمام سریع تر باشد.

پیچیدگی موارد: اگر موارد مرتبط با طلاق مانند تقسیم دارایی ‌ها، حضانت فرزندان، نفقه و سایر تعهدات مالی پیچیده باشند، ممکن است زمان بیشتری برای رسیدن به توافق صرف شود.

وضعیت دادگاه: مواردی مانند ظرفیت دادگاه ‌ها و تراکم کاری آن‌ ها نیز می‌توانند تأثیرگذار باشند. بسته به نحوه پیشروی دادگاه در مورد پرونده‌ های طلاق، زمان لازم برای صدور حکم نهایی متغیر است.

در حال حاضر برای انجام طلاق توافقی بین 3 تا 6 ماه زمان نیاز است که البته این امر ممکن است در برخی موارد بیشتر شود چرا که در بدو امر زوجین باید در جلسات مشاوره شرکت کنند که حداقل 45 روز زمان خواهد برد. در صورتی که وکیل داشته باشید شرایط طلاق توافقی و زمان آن بسته به تجربه وکیل مربوطه متفاوت است و بین حدودا 25 الی 60 روز کاری بدون نیاز به حضور زوجین انجام می شود.

اگر یکی از زوجین جهت رسیدگی به پرونده طلاق در دادگاه حاضر نشود، می توان با شرایطی، درخواست طلاق غیابی دارد. برای آشنایی با شرایط و مراحل طلاق غیابی به صفحه طلاق غیابی مراجعه کنید.

مدارک مورد نیاز برای طلاق توافقی

برای انجام طلاق توافقی، نیاز به تهیه و تقدیم مدارک مختلف دارید. مهمترین مدارکی که ممکن است در فرآیند طلاق توافقی مورد نیاز باشند عبارتند از:

درخواست طلاق توافقی: شامل مشخصات همسران و درخواست رسمی طلاق توافقی به دادگاه.

مدارک شناسایی: شامل اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه  زوجین

مدارک ازدواج و طلاق قبلی: در صورت ازدواج یا طلاق قبلی هر یک از همسران، مدارک مربوط به این ازدواج یا طلاق می‌ تواند لازم باشد.

توافقنامه طلاق: مدارک مرتبط با توافق بر سر مسائل مختلف از جمله تقسیم دارایی‌ ها، نفقه، حضانت فرزندان، و سایر تعهدات مالی.

مدارک مربوط به دارایی‌ها: ممکن است نیاز به اسناد مثل سند مالکیت مسکن، اسناد بانکی، گواهی ارزش گذاری دارایی‌ ها و … داشته باشید.

تصویر یا اسناد مربوط به فرزندان: در صورت وجود فرزندان، تصاویر شناسنامه‌ ها و اسناد حاکی از حقوق حضانت و نفقه فرزندان ممکن است لازم باشد.

طبق قانون ایران، زوجین در چه مواردی می توانند طلاق را از شناسنامه خود پاک نمایند؟

در سیستم حقوقی ایران، مفهوم “پاک کردن یا حذف طلاق از شناسنامه” به صورت کلی وجود ندارد. طلاق یک اقدام حقوقی است که به صورت ثبتی در سوابق رسمی نظام ثبت احوال (شناسنامه) ثبت می‌شود. این ثبت اطلاعات مربوط به طلاق در اسناد رسمی مخصوص دولتی به عنوان یک رویداد حقوقی رخ می‌دهد و امکان پاک کردن آن از سوابق قانونی به راحتی وجود ندارد. اما از انجا که معمولا هیچ اصلی نیست که استثنا نداشته باشد در موارد ذیل امکان حذف نام همسر از شناسنامه وجود دارد که در ماده 33 قانون ثبت احوال کشور نیز به آن اشاره شده است:

1_ چنانچه زوجین در دوران عقد جدا شده باشند و در واقع زوجه غیرمدخوله (دوشیزه)باشد ضمن ارائه گواهی پزشکی قانونی و درج در حکم دادگاه، می توان برای زوجین درخواست شناسنامه جدید نمود.

2_ چنانچه آقا یا خانمی بعد از ازدواج مجدد تصمیم به حذف نام همسر سابق از شناسنامه خود را داشته باشند این امکان وجود دارد  و در این حالت دوشیزه نبودن خانم دلیل برای حذف نشدن نام همسر نیست.

نکته: معمولا این موارد در شرایطی مجاز است که زوجین طلاق گرفته باشند و معمولا امکان حذف نام همسر فوت شده به لحاظ مصلحت و آثاری که ایجاد می کند، وجود ندارد اما ممکن است در موارد محدودی و موردی با آن موافقت شود.

مراحل طلاق توافقی طبق بخشنامه و قانون 1403

در طی سالهای اخیر، مراحل طلاق توافقی دچار تغییرات زیادی شده است در مقاله زیر مراحل طلاق توافقی با وکیل و بدون وکیل را توضیح می دهیم.

در صورتی که بدون وکیل قصد انجام طلاق توافقی را داشته باشید می توانید به صورت زیر اقدام نمایید:

1- ثبت نام زوجین در سامانه تصمیم وتعیین جلسات مشاوره واخذ گواهی عدم انصراف از طلاق

2- ثبت دادخواست طلاق توافقی دردفاتر خدمات الکترونیک قضایی

3- یک جلسه مشاوره شورای حل اختلاف

4- مکتوب کردن توافقات زوجین و ارایه به دادگاه

5- احراز بارداری یا عدم بارداری زوجه که معمولا طبق اقرار، در دادگاه پذیرفته می‌شود اما هنگام جاری شدن صیغه طلاق در دفترخانه نیاز به ارائه آزمایشات پزشکی دارد. در صورت اثبات یائسگی خانم نیاز به دریافت این گواهی نیست.

6- تعیین وقت رسیدگی و حضور در جلسات دادگاه که تمام مراحل ذکر شده چند ماهی زمان میبرد .

7- صدور گواهی عدم امکان سازش و مراجعه زوجین به دفترخانه و مهر زدن شناسنامه ها

طلاق با داشتن حق طلاق (وکالت در طلاق)

در سیستم حقوقی ایران، طلاق با حق طلاق یا وکالت در طلاق ممکن است بر اساس قوانین اسلامی صورت گیرد. در ایران، نظام حقوقی بر پایه اصول اسلامی (شریعت) استوار است و بسیاری از موارد حقوقی بر اساس این اصول تنظیم می‌شوند. در ادامه، مراحل عمومی پروسه طلاق با حق طلاق آورده شده است. در واقع اخذ وکالت در طلاق زن از همسرش به دو روش میباشد.

برای آگاهی از شرایط طلاق با داشتن وکالت طلاق به لینک طلاق با داشتن حق طلاق مراجعه کنید.

در یک روش در قسمت شروط ضمن عقد زوجین توافق می کنند که زوجه حق طلاق داشته باشد و معمولا در انتهای سند ازدواج عبارتی مانند”زوج به زوجه وکالت باعزل با حق توکیل به غیر و لوکررا و حق قبول بذل داد که هر زمان زوجه اراده نماید با مراجعه به دادگاه و اخذ رای و با مراجعه به دفتر رسمی طلاق، خود را مطلقه نماید” و زوج نیز آن را امضاء نماید . البته ناگفته نماند که با درج حق طلاق در عقدنامه معمولا زوجه بی نیاز از اثبات عسر و حرج در دادگاه نخواهد بود و باید بودن در سختی  را به دادگاه ثابت کند.

  اما روش دوم مراجعه به دفتر اسناد رسمی و اخذ وکالت از زوج می باشد که در این حالت زوجه می تواند با دادن وکالت به وکیل پایه یک دادگستری به جای همسرش، اقدام به طلاق نماید.

نکته مهم اینکه در متن وکالت تنطیمی در دفتر اسناد رسمی باید چندین نکته درج و رعایت شود تا وکالتنامه مورد قبول دادگاه قرار گیرد:

  • وکالت نامه بلاعزل باشد.
  • حق توکیل به غیر درج شده باشد.
  • حق ضم وکیل و امین سلب شده باشد.
  • قبول مابذل در آن درج شده باشد.
  • حق تجدیدنظر وفرجام خواهی ساقط شده باشد.
  •  حق مراجعه به دفتر ثبت طلاق را داشته باشد. 

گواهی بکارت و تست عدم بارداری در طلاق توافقی در ایران

در طلاق توافقی یا هر نوع طلاق دیگر در ایران، نیاز به اخذ گواهی بکارت یا تست عدم بارداری به طور مستقیم شاید مربوط به فرآیند طلاق نباشد. اما ممکن است در برخی موارد، این اطلاعات به عنوان بخشی از توافقات مالی و حقوقی مرتبط با طلاق در نظر گرفته شودکه دریافت گواهی عدم بارداری برای هر نوع طلاقی لازم و ضروری خواهد بود چراکه چناچه زوجه باردار باشد شرایط حضانت فرزندوتعهدات مربوط به ان نیز مطرح خواهد شد.

گواهی عدم بارداری بنا به رویه بعضی دادگاهها به شعبه مربوطه تحویل داده می شود و درمواردی نیز به دفتر رسمی ثبت طلاق ارائه می گردد . البته چنانچه زوجه در سن یائسگی باشند معمولا نیازی به انجام تست عدم بارداری نخواهد بود. این امر درماده 31 قانون حمایت خانواده مقرر گریده است : بر اساس این ماده:” ارائه گواهی پزشک ذی ‌ صلاح درمورد وجود جنین یا عدم آن برای ثبت طلاق الزامی است، مگر آنکه زوجین بر وجود جنین اتفاق نظر داشته باشند.”

ثبت قرارداد الکترونیکی برای وکالت طلاق توافقی

در ایران، موضوعات مرتبط با قراردادهای الکترونیکی و وکالت الکترونیکی تحت تأثیر قوانین و مقررات مربوطه قرار دارد. در طول سال‌ها، قوانین مرتبط با تکنولوژی و اینترنت نیز در  کشور توسعه یافته‌اند.

به‌طور کلی، استفاده از قراردادهای الکترونیکی و وکالت الکترونیکی با موافقت طرفین ممکن است. اما، برای حصول اعتبار قانونی این نوع قراردادها، ممکن است نیاز به رعایت شرایط خاصی باشد.

از سال ۹۵ سامانه ای در ایران راه اندازی شده به نام ثنا که تمام خدمات قضایی و حقوقی دادگاههای ایران از طریق همین سامانه انجام میشود اگر ساکن ایران باشید که به راحتی می توانید با ورود به سامانه و ثبت نام حسب مورد دربخش اشخاص حقیقی یا حقوقی نسبت به احراز هویت خود اقدام نموده و ثنای خود را فعال نمایید و برای هموطنان خارج از کشور نیزاگر کارت ملی شما هوشند باشد میتوانید اطلاعات هویتی و شخصی خود را وارد کرده و به راحتی احراز هویت و ثبت نام نمایید.

البته مستلزم داشتن یک سیم کارت فعال متعلق به شما یا یکی از بستکان یا دوستان میباشد که کد مربوطه را دریافت کنند که بعد از تکمیل ثبت نام از همین طریق میتوانید به وکیل جهت انجام پروسه طلاق یا هر کار حقوقی دیگر، وکالت دهید.

برای انجام پرونده طلاق خود بهتر است با وکیل متخصص خانواده پیش بروید تا در انجام این امور آشنا باشد و در کوتاه‌ترین زمان کار شما را انجام دهد. از طریق واتساپ با کارشناس گروه حقوقی ندای حق درارتباط باشید 

مهریه در طلاق توافقی

در طلاق توافقی نیز زوجه حق مهریه را دارد با این حال تعیین مهریه طلاق توافقی به این صورت است که زوجین با توافق میتوانند میزان مهریه زن را مشخص نموده و توافق کنند که مرد با پرداخت چه میزان از مهریه حاضر به طلاق دادن زن هست چرا همانگونه که قبلا نیز گفته شددر طلاق توافقی همه موارد بر مبنای توافق خانم و اقا پیش میرود.و در طلاق توافقی نیازی نیست زن تمام مهریه خود را ببخشد و میتواند با رضایت مرد همه مهریه خود را دریافت کند و یا تمام مهریه خود را ببخشد یا بخشی را دریافت و بخشی را ببخشد.

ابراء مهریه و طلاق توافقی 

ابراء یک اصطلاح فقهی و حقوقی است و به معنای صرف نظر کردن و اسقاط ذمه فرد بدهکار می باشد و تعریف ان در قانون مدنی امده است که یعنی طلبکار به اراده و اختیار خود از طلب خود صرف نظر نماید و ابراء مهریه یعنی زوجه با اراده خود، زوج را از پرداخت مهریه ما فی القباله معاف میکند و ابراء مهریه معمولا در دفاتر اسناد رسمی تنطیم شده و زوجه با ابراء مهریه خود، دیگر نمی تواند مهریه خود را مطالبه نماید، چون نوعی اسقاط دین است.

هر چند برای طلاق توافقی؛ نیازی به بخشش کل مهریه نیست ولی زوجه می تواند با رضایت خود در قبال موافقت زوج با طلاق توافقی، بخشی از مهریه را ببخشد (ابراء ) کند.

داشتن حق طلاق روند و مسیر طلاق را برای زوجه هموارتر می نماید. چون حق طلاق طبق قانون با مرد است معمولا بسیاری از زوج ها درقبال ابراء مهریه از طرف زوجه به او وکالت بلاعزل در طلاق می دهند که در این حالت زوجه ،با داشتن حق طلاق رسمی و قانونی، دیگر نیازی به موافقت زوج ندارد و می تواند با تعیین وکیل از طرف زوج، کارهای مربوط به طلاق را پیش ببرد.

با توجه به اینکه تنظیم متن ابراء مهریه و همچنین وکالت در طلاق از حساسیت زیادی برخوردار است قبل از هرگونه اقدامی با وکیل مشورت نمایید .در صورت تمایل از طریق واتساپ با کارشناس مجموعه گروه حقوقی ندای حق در ارتباط باشید .

طلاق توافقی و شرط تنصیف اموال

 یکی از شروط مندرج در سند ازدواج شرط تنصیف اموال است بدین معنی که زوج متعهد می شود اموال به دست امده را با همسر خود نصف کند و از این جهت بعضی به ان شرط نصف دارایی هم می گویند .و مطالبه ان شرایطی دارد و در صورتی به زن تعلق میگیرد که طلاق از طرف زوج بوده و طلاق از طرف وی به علت تخلف زن از وظایف همسری نباشد.

لذا در طلاق توافقی معمولا نصف اموال مرد به زن تعلق نخواهد گرفت مگر زوج با تمایل خود از اموال خود چیزی به زوجه بدهد .که در این صورت میتوانند این موضوع را در صورتجلسه طلاق توافقی شرط کنند وگرنه دادگاه زوج را مجبور به دادن نصف اموال به زوجه نخواهد کرد .

اجرت المثل در طلاق توافقی چیست

وفق ماده 336 قانون مدنی” هرکسی که برحسب خواسته و دستور دیگری اموری را انجام دهدکه عرفا به انها مزد تعلق می گیرد،می تواند دستمزد مطالبه کند مگر اینکه معلوم شود قصد تبرع داشته است “به موجب همین ماده اموری که زن در منزل همسر خود از قبیل اشپزی .نظافت.خانه داری و تربیت فرزندان را انجام می دهد.

اگر چه از نظر عرفی وظیفه تلقی میگردد اما از نظر شرعی و قانونی این کارها از وظایف زن نیست و زنی که در منزل شوهر این امور را انجام میدهد مستحق پاداش است چرا که عمل هرشخصی محترم است لذا زن از این بابت می تواند مطالبه اجرت المثل کند که به ان اجرت المثل ایام زوجیت گفته می شود.

در طلاق توافقی نیز باید تکلیف اجرت المثل زن مانند مهریه مشخص شود چراکه دراین نوع طلاق توافقات زن و مرد برای دادگاه ملاک عمل است و اگر زن اجرت المثل را ببخشد دادگاه دیگر اقدام به تعیین مقدار اجرت المثل زن نخواهد کرد اما اگر زن بخواهد مبلغ اجرت المثل در طلاق توافقی را مطالبه کند یا باید با توافق با شوهرش مبلغ را مشخص کند یا موضوع به کارشناس دادگاه واگذار شود تا وی میزان اجرت المثل را تعیین کند.

حضانت فرزند در طلاق توافقی

در طلاق توافقی از جمله مشکلات مهمی که ممکن است فکر زوجین را بابت اینده فرزند درگیر نماید موضوع حضانت فرزندان است در ماده 1168 قانون مدنی، نگهداری اطفال هم حق هم تکلیف ابوین است. به همین دلیل است که هیچ کدام از زوجین حق ندارد در مدتی که حضانت فرزند را بر عهده دارند، از نگهداری فرزند امتناع نمایند همانگونه که قبلا نیز عنوان شد طبق قانون به طور کلی حضانت فرزندان (دختر و پسر) تا سن هفت سالگی با مادر است.

پس از سن هفت سالگی حضانت دختر تا نه سالگی وپسر تا پانزده سالگی با پدر است و بعد از آن فرزندان ازدایره حضانت پدرخارج می‌شوند، و خود باید تصمیم بگیرند که در ادامه با کدام یک از والدین می‌خواهند زندگی کنند.اما موضوع حضانت فرزنددر طلاق توافقی و حتی تعیین زمان و مکان ملاقات وسایر جزئیات بستگی به توافق زوجین دارد و اگر والدین در این مورد به توافق نرسند تصمیم گیری با دادگاه است .

نفقه فرزند در طلاق توافقی

وفق ماده 1999 قانون مدنی پرداخت و تامین هزینه های زندگی فرزند یا فرزندان بر عهده پدر است. در طلاق توافقی مانند دیگر موارد بسته به توافق زن و مرد دارد به عنوان مثال حتی میتوانند توافق کنند حضانت با پدر باشد و مادر نفقه پرداخت کند لذا زن و شوهردر طلاق توافقی باید مسئول پرداخت نفقه و درصورت تمایل میتوانند درمورد میزان ان نیز توافق کنند.

تکلیف جهیزیه در طلاق توافقی

جهیزیه اموالی است که زن در ابتدای شروع زندگی مشترک به خانه مرد میبرد تا برای گذران زندگی ازان استفاده کنند و معمولا طبق مدارکی مانند لیست سیاهه،فاکتور خرید و ….مالک انها محسوب می شود. تهیه جهیزیه به صورت قانونی بر عهده زن نمی باشد، اما در کشور ما عرف بر این می باشد که جهیزیه از طرف دختر و خانواده زن فراهم شود.لذا در شرایطی که زن و مرد به اختلاف خورده و تصمیمی بر جدایی می گیرند در صورتی که ادامه زندگی برایشان مقدور نباشد در زمان طلاق توافقی باید درمورد نحوه استرداد و زمان و مکان ان نیز باید توافق کنند .

طلاق توافقی در دوران عقد

مراحل طلاق توافقی دوران عقد با مراحل کلی طلاق توافقی تفاوت چندانی ندارد ومنظور از عقد یعنی زن ومرد به یکدیگر محرم هستند اما در منزل مشترک به سر نمی برند . بعد از اینکه زوجین در دوران عقد متوجه شدند که امکان ادامه زندگی مشترک با همدیگر را ندارند و با نظر مشترک تصمیم به طلاق توافقی در دوران عقد گرفتند ابتدا باید مانند سایر موارد طلاق توافقی برسر مسائل حقوقی مانند مهریه و نفقه به توافق برسند.

لازم به ذکر است که اگر خانم دوشیزه باشند و قرار به پرداخت مهریه باشد نصف مهریه مندرج در سند ازدواج به ایشان تعلق میگیرد. و زوجین با مراحعه به دفتر وکیل طلاق توافقی، توافقات خودر را اعلام و مکتوب میکنند .

پس از صدور رای دادگاه ،زوجین یا وکیل انها جهت ثبت طلاق به دفترخانه طلاق مراجعه نموده و طلاق را ثبت میکنند.بعد از ثبت طلاق زوجه در صورت دوشیزه بودن میتواند به اداره ثبت احوال مراجعه نموده و با حذف نام همسر قبلی و مهر طلاق شناسنامه جدید دریافت نماید.

طلاق توافقی با وکیل

در صورتی که شما قصد شرکت در جلسات مشاوره، غربالگری و جلسات دادگاه را ندارید و تمایل دارید امور مربوط به طلاق توافقی شما در کمترین زمان ممکن صورت گیرد با داشتن وکیل طلاق توافقی انجام کلیه امور با آشنایی کامل به روند و مراحل دادرسی انجام می شود و نیاز به حضور هیچ یک از زوجین در دادگاه نخواهد بود. به این ترتیب از تنش و اختلافات احتمالی در طی پروسه نیز جلوگیری می‌شود. همچنین داشتن وکیل طلاق توافقی باعث می‌شود روند رسیدگی به طلاق کوتاه شود.

برای مشورت با وکلای مجرب ندای حق با شماره 02166895246 تماس بگیرید یا به شماره واتساپ 09390188663 پیام دهید.

مراحل طلاق توافقی با وکیل به شرح ذیل می باشد:

انجام کلیه مراحل طلاق توافقی تهران , شهرستان و خارج از کشور بدون نیازبه حضورفیزیکی زوجین

  • مشاوره آنلاین وحضوری توسط وکیل پایه یک دادگستری
  • انعقاد قرارداد وکالت الکترونیک ،بین وکیل و موکل در سامانه ثنا قوه قضاییه
  • تنظیم دقیق توافقنامه زوجین
  • پشتیبانی و گزارش منظم از روند پرونده به موکل
  • عدم نیاز به حضور زوجین در جلسات رسیدگی
  • اخذ رای از شعبه دادگاه و اخذ گواهی قطعیت
  • امکان ثبت طلاق در دفتر خانه (در صورت تمایل)

نکات مهم در طلاق توافقی

در حال حاضر مدت زمان انجام طلاق توافقی با توجه به تخصص و تجربه گروه وکلای ندای حق ،زمان نسبتا کوتاهی به طول می انجامد که بین 25 تا 60 روز کاری است. همان گونه که نیز قبلا ذکر شد . با توجه به الکترونیکی شدن قرارداد وکیل و موکل، امکان انجام غیرحضوری هم وجود دارد. تمام کار بصورت کاملا قانونی و مستقیم توسط وکیل با سابقه دادگستری انجام می شود.

خانم بالای 50 سال به دلیل یائسه بودن نیاز به آزمایش عدم بارداری ندارد

چنانچه خانم دوشیزه باشد برای تایید بکارت و عدم نزدیکی ،به پزشکی قانونی معرفی می گردد.

اگر زوجین تصمیم جدی به جدایی دارند و می‌خواهند در کمترین زمان ممکن طلاق توافقی بگیرند، بهتر است وکالت پرونده خود را به یک وکیل با تجربه بسپارند چرا که وکیل متخصص، آشنایی کاملی با پروسه طلاق توافقی دارد و در حقیقت وکیل، این کار را با سرعت و دقت بیشتری نسبت به خود فرد انجام می‌دهد.

وکیل طلاق توافقی  قبل از اقدام و ثبت دادخواست، توافقات و شرایط زوجین را بررسی کرده و بعد از نتیجه گیری از توافقات، آنها را مکتوب و دادخواست طلاق توافقی را تنظیم و به مراجع قضایی ارجاع می‌دهد. با حضور وکیل در پرونده طلاق توافقی دیگر نیازی به حضور زوجین در جلسات مشاوره و رسیدگی به پرونده نیست و تمامی مراحل قانونی پرونده  به کمک وکیل انجام خواهد شد.

این پست چقدر برای شما مفید بود؟

برای امتیازدهی روی ستاره ها کلیک کنید.

معدل امتیازها: 5 / 5. تعداد افرادی که امتیاز داده اند: 7

هنوز امتیازی داده نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *