طلاق در اتریش

وکیل طلاق ایرانیان مقیم اتریش بدون حضور در ایران 2024
5
(5)

در اتریش نیز مانند دیگر کشورهای اروپایی، قانون حاکمیت اراده در حقوق خانواده به رسمیت شناخته شده است. یکی از مباحث حقوق خانواده، طلاق در اتریش است. اگر در کشور اتریش ساکن هستید و به فکر طلاق می باشید باید حتما با قوانین این کشور آشنایی کامل داشته باشید. برای دریافت مشاوره در این مورد به شماره واتساپ زیر پیام ارسال کنید.

تماس با کارشناسان ندای حق

قوانین مربوط به طلاق در اتریش جامع و مفصل است که در ادامه این مقاله به آن می پردازیم.

طلاق در اتریش

برای درخواست طلاق در اتریش، متقاضی طلاق، دادخواست خود را به دادگاه تقدیم می نماید. زوج مقابل این حق دارد که موافقت یا اعتراض خود را به دادخواست متقاضی طلاق اعلام کند. اگر اختلاف نظر وجود داشته باشد دادگاه ارجاع به میانجیگری را الزامی می نماید. در صورت عدم اخذ نتیجه مطلوب، دادگاه ضمن تعیین تکلیف در مورد حضانت و نفقه فرزند و همسر و تقسیم دارایی ها، حکم طلاق را صادر می کند و ازدواج به صورت رسمی خاتمه می باید.

برای پیگیری پرونده های خود تا رسیدن به نتیجه توسط وکیل پایه یک دادگستری ایرانیان مقیم خارج در امور مختلف از جمله خانواده به لینک وکیل ایرانیان خارج از کشور مراجعه کنید.

قوانین طلاق در اتریش

در اتریش، بعد از طلاق نیز زوجین کماکان حقوق و تعهداتی نسبت به هم خواهند داشت. به عنوان مثال اگر طلاق زوجین در زمان بازنشستگی آن ها باشد، زوجین می توانند نسبت به حقوق دریافتی یکدیگر مطالباتی داشته باشند. طبق قوانین خانواده اتریش سه نوع طلاق وجود دارد.

  • طلاق مبنی بر رضایت زوجین ( توافقی).
  • طلاق به دلیل تقصیر یکی از زوجین.
  • طلاق به علت جدایی به مدت حداقل سه سال.

دلایل طلاق در اتریش

از جمله مهمترین دلایل طلاق در اتریش می توان موارد خیانت، سوء رفتار، خشونت فیزیکی، اختلالات روانی و … را نام برد. در واقع رابطه به حدی خراب شده است که نمی توان انتظار بازسازی آن را داشت.

شرایط-طلاق-ایرانیان-مقیم-اتریش
شرایط-طلاق-ایرانیان-مقیم-اتریش

شرایط طلاق برای ایرانیان مقیم اتریش

از جمله شرایط طلاق برای ایرانیان مقیم اتریش می توان موارد ذیل را اشاره نمود.

  • چنانچه زوجین حداقل سه سال از هم جدا زندگی کرده باشند به صرف جدایی سه ساله و بدون نیاز به اثبات خشونت و سوء رفتار و … امکان طلاق وجود دارد.
  • در صورتی که زوجین بیش از شش ماه ارتباط زناشویی نداشته باشند.
  • در صورتی که از طرف یکی از زوجین تقصیر و یا رفتار غیر اخلاقی بروز نماید.

مدارک لازم برای طلاق در اتریش

  •   تکمیل فرم های درخواست طلاق
  •   اصل شناسنامه و کارت ملی زوجین
  • چهار قطعه عکس
  • اصل و تصویر گذرنامه زوجین
  • اصل و کپی مدارک اقامتی
  • سایر مدارک مورد نیاز
  • پرداخت هزینه های مربوطه

مراحل طلاق ایرانیان مقیم اتریش

مراحل درخواست طلاق در اتریش به شرح ذیل است:

  • مشاوره اولیه با زوجین
  • ارائه دادخواست و ضمیمه نمودن دلایل
  • پاسخ به دادخواست
  • میانجیگری و مذاکره
  • رسیدگی دادگاه
  • تصمیم قطعی دادگاه
وکیل-طلاق-در-اتریش
وکیل-طلاق-در-اتریش

وکیل طلاق ایرانیان مقیم اتریش بدون حضور در ایران

طبق ماه 6 قانون مدنی ایران  قوانین مربوط به احوال شخصیه از قبیل نکاح، طلاق، و ارث درمورد کلیه اتباع ایران حتی اگر مقیم کشور دیگری باشند، مجری خواهد بود و چنانچه فردی تابعیت ایرانی داشته باشد حتی درصورت انجام طلاق توافقی یا یکطرفه باید آن را وفق قوانین در دادگاه ها و محاکم  ایران نیز مطرح نموده و پس از صدور حکم قطعی آن را از طریق دفترخانه در شناسنامه های خود وارد و مهر نمایند.

با توجه به اینکه ایرانیان مقیم خارج به دلیل شرایط زندگی در خارج کشور، عدم امکان اقامت طولانی در ایران  و عدم اگاهی از قوانین در طی نمودن این پروسه دچار مشکل می شوند می توانند با کمک گرفتن از یک وکیل طلاق ایرانیان خارج از کشور پرونده خود را پیش ببرند.

هزینه های انجام پروسه طلاق در کشور اتریش

هزینه های انجام پروسه طلاق در اتریش مبلغ مشخصی نیست. چرا که بسته به نوع طلاق، مدت زمان پرونده، و تجربه و سابقه کاری بین وکیل و موکل قابل توافق است.

تنفیذ طلاق اتریشی

فرایند طلاق به اندازه کافی پیچیده می باشد. به ویژه اگر این موضوع در کشور خارجی انجام شود. با توجه به این که ایرانیان مقیم خارج در موضوع مربوط به طلاق باید از قوانین دولت متبوع خود پیروی نمایند. بنا بر این زوجینی که خارج از کشور زندگی می کنند و جهت پروسه طلاق خود به دادگاه خارجی مراجعه نمایند و حکم طلاق اتریشی دریافت کنند.

جهت پیگیری حقوقی پرونده های خانواده خود مانند طلاق، مهریه و حضانت فرزند روی لینک وکیل خانواده کلیک کنید.

چنانچه مدعی فراهم بودن شرایط صحت دادنامه خارجی باشند باید با ارائه دادخواست و ضمیمه نمودن دلایل خود، درخواست تنفیذ آن را از محاکم قضایی خانواده ایران نیز بنمایند. اگر شرایط تنفیذ طلاق موجود نباشد می توان از آن دادنامه به عنوان یکی از ادله اثبات دعوا در دادگاه استفاده نمود.

قوانین مربوط به حضانت فرزند در اتریش

در مورد حضانت فرزند در اتریش، ممکن است دادگاه با بررسی شرایط حضانت مشترک یا انفرادی برای والدین تعیین کند که در هر دو مورد سن کودک، مصلحت و رفاه او در اولویت می باشد.

تقسیم دارایی طبق قانون اتریش

چنانچه زوجین با هم توافق داشته باشند اموال مشترک حاصل شده پس از ازدواج بین زوجین تقسیم می گردد. اما اگر توافق نکنند دادگاه به استثنای ارث و هدایا، دارایی های مشترک زوجین را که شامل وسایل خانه و زندگی و پس اندازها می باشد، با در نظر گرفتن وضعیت مالی زوجین، رفاه فرزندان و… به صورت عادلانه تقسیم می نماید.

سامانه ثنا

سامانه ثنا توسط قوه قضاییه برای اموری مانند ثبت دادخواست‌ها، ابلاغیه‌های قضایی و ارسال اظهارنامه‌ها طراحی شده است. برای ثبت نام در این سامانه، ابتدا وارد سامانه عدل ایران شوید. سپس اطلاعات هویتی خود را وارد کنید و احراز هویت غیر حضوری را انجام دهید. این مراحل به شما اجازه می‌دهند تا از طریق سامانه ثنا یک قرارداد الکترونیک با وکیل خود تنظیم و امضا کنید.

سامانه میخک

چنانچه نتوانید در سامانه ثنا ثبت نام کنید راهکار دیگر برای ایرانیان مقیم خارج، ثبت نام در سامانه میخکی است که متعلق به وزارت امور خارجه است. پس از وارد کردن اطلاعات شخصی خود و دریافت کد رهگیری می توانید از طریق سفارت مربوطه در آن کشور به وکیل خود در ایران وکالت دهید. پس از تنظیم وکالتنامه، وکیل مربوطه وکالتنامه را از وزارت امور خارجه در ایران دریافت می نماید.

آیا رای طلاق اتریشی قابلیت استناد در ایران را دارد؟

رای طلاق صادره در اتریش برای زوجین ایرانی در صورتی اعتبار دارد که به تایید و تنفیذ محاکم قضایی ایران برسد.

از چه طریقی می توان برای تنفیذ طلاق به وکیل در ایران وکالت داد؟

از طریق ثبت نام در سامانه میخک می توان به وکیل در ایران وکالت داد.

رای طلاق خارجی در صورت عدم تنفیذ دادگاه چه ارزشی دارد؟

در صورت عدم پذیرش می توان از آن در دادگاه عنوان دلیل استفاده کرد.

این پست چقدر برای شما مفید بود؟

برای امتیازدهی روی ستاره ها کلیک کنید.

معدل امتیازها: 5 / 5. تعداد افرادی که امتیاز داده اند: 5

هنوز امتیازی داده نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *