
قوانین طلاق در هلند
قوانین طلاق در کشور هلند برای ایرانیان مقیم هلند تقریباً به همان شکلی است که برای سایر شهروندان هلندی اعمال میشود. ایرانیان مقیم هلند که تصمیم به طلاق گرفته اند، باید به دادگاه خانواده محلی مراجعه کرده و درخواست طلاق خود را ثبت کنند. درخواست طلاق باید شامل اطلاعات شخصی طرفین، دلایل طلاق و درخواست های مربوط به تقسیم دارایی و نگهداری فرزندان باشد.
مشاور حقوقی طلاق ایرانیان مقیم هلند
برای مشاوره حقوقی در زمینه طلاق در کشور هلند برای ایرانیان مقیم این کشور، بهتر است با وکیل یا مشاور حقوقی متخصص در زمینه حقوق خانواده تماس بگیرید. این وکلا متخصص در قوانین و رویه های طلاق در هلند هستند و میتوانند به شما راهنمایی لازم را ارائه کنند.
مهم است که با وکیل یا مشاور حقوقی مربوطه قبل از تصمیم گیری در مورد طلاق مشورت کنید تا اطلاعات لازم را در اختیارتان بگذارد. این گونه است که بهترین راه حل را برای شرایط خاص خود پیدا میکنید.در هلند اگر طلاق به صورت توافقی باشد زوجین یک درخواست مشترک کتبی به دادگاه ارائه می دهند و اگر درخواست طلاق از طرف یکی از زوجین باشد بهتر است برای انجام پروسه از وکیل کمک بگیرید که رسیدگی به پرونده پس از ثبت درخواست کتبی بین ۵ الی ۱۰ هفته طول میکشد و طرفین برای بیان اظهارات خود به دادگاه دعوت می شوند .پس از حدود چند ماه که بین ۵ الی ۸ هفته طول می کشد دادگاه حکم صادرنموده و سه ماه مهلت تجدیدنظر خواهی برای زوجین وجود دارد و پس از طی این مراحل زوجین به منظر جاری شدن صیغه شرعی طلاق به یکی از مراکز اسلامی سفارت ایران مراجعه نموده و طلاق خود را درانجاثبت میکنند .البته باتوجه به اینکه احوال شخصیه ایرانیان مقیم خارج تابع دولت متبوع خود می باشد زوجین علاوه بر طلاق درهلند باید نسبت به ثبت طلاق ایرانی خود نیز اقدام نمایند.
تنفید طلاق حکم از دادگاه هلند
رای صادره از دادگاههای خارجی طبق قوانین ایران باید در دادگاههای خانواده ایران مطرح شده و مورد تایید و تنفید قرارگیرند تا قابلیت ثبت و اجرا پیدا کنند .نهایت اینکه در صورت عدم تنفید حکم طلاق خارجی ،میتوان ازان به عنوان دلیل دردادگاههای ایران استفاده کرد .
دلایل طلاق ایرانیان مقیم هلند
دلایل طلاق برای ایرانیان مقیم کشور هلند میتواند متفاوت باشد و بستگی به شرایط و عوامل هرفرد دارداما درنهایت برای صدور حکم طلاق دادگاه نیاز به ارائه دلیل خاصی ازناحیه زوجین ندارد و همین که زندگی برای طرفین غیرقابل تحمل باشد ،اثباتش کافی است که اصطلاحا به این وضعیت “شکست غیرقابل بازگشت “گفته می شود واین دلایل ممکن است شامل موارد زیر باشد.
عدم توافق در زندگی مشترک: اختلافات و ناسازگاری ها در زندگی روزمره و روابط خانوادگی میتواند به عدم توافق و در نتیجه طلاق منجر شود.
عدم تطابق فرهنگی: زوجین ایرانی مقیم هلند ممکن است با چالش های فرهنگی و اجتماعی مواجه شوند که میتواند باعث اختلافات و تنش های زندگی زناشویی شود.
اختلافات مالی: مشکلات مالی و ناهماهنگی در مدیریت مالی خانواده میتواند به اختلافات و نارضایتی های زناشویی منجر گردد.
عدم توجه به نیاز های روانی و عاطفی: عدم توجه به نیاز های روانی و عاطفی همسر میتواند به احساس عدم رضایت و انزوا منجر شود و در نتیجه طلاق رخ دهد.
تفاوت در اهداف و آرمان ها: اختلاف در اهداف و آرمان های زندگی و عدم مطابقت در طرز فکر و ارزش ها میتواند به عدم توافق و در نتیجه موجب طلاق گردد.
به طور کلی دلایل طلاق برای ایرانیان مقیم هلند میتواند شباهت ها و تفاوت هایی با دلایل طلاق در جامعه ایران داشته باشد. هرچند که ممکن است دلایل طلاق برای هر زوج متفاوت باشد.
در هلند در صورت وجود فرزندان، تصمیم های مربوط به نگهداری و تربیت فرزندان بر اساس مصلحت آنها و بهترین منافع شان تعیین میشود.
هزینه های حقوقی طلاق برای ایرانیان مقیم هلند
هزینه های حقوقی طلاق برای ایرانیان مقیم هلند ممکن است فرق داشته باشد و بستگی به مواردی مانند مدت زمان و پیچیدگی ماجرا، نیاز به ترجمه مدارک، هزینه وکیل یا مشاور حقوقی و دیگر عوامل داشته باشد. هزینه های حقوقی طلاق میتواند شامل موارد زیر باشد.
هزینه مشاوره حقوقی: مشاوره حقوقی از وکیل یا مشاور حقوقی متخصص در زمینه حقوق خانواده هزینه بر است. این هزینه معمولاً بر اساس ساعت کاری وکیل یا مشاور و نرخ تعیین شده توسط آنها محاسبه میگردد.
هزینه تهیه و ترجمه مدارک: برای ثبت طلاق در دادگاه، ممکن است نیاز به تهیه و ترجمه مدارک مانند شناسنامه، عقد ازدواج، تقسیم اموال و سایر مدارک مربوطه داشته باشید. هزینه تهیه و ترجمه این مدارک بستگی به تعداد و پیچیدگی مدارک و نرخ تعیین شده توسط ترجمه کنندگان متفاوت است.
هزینه دادگاه: برای ثبت و پردازش درخواست طلاق در دادگاه، هزینه هایی مانند هزینه ثبت درخواست، هزینه حضور در دادگاه و هزینه های دیگر ممکن است وجود داشته باشد. این هزینه ها بستگی به دستورالعمل ها و قوانین مربوطه است.
اقامت در هلند در صورت طلاق
چنانچه فرد ایرانی درهلند طلاق بگیردو فرزندی نداشته باشد اگر ۵ سال ازمدت اقامتش در هلند گدشته باشد و درازمون مورد نظر قبول شود میتواند حتی درصورت طلاق به اقامتش دران کشور ادامه دهد درغیر اینصورت باید اقامت خود را تغییر داده و مثلا از طریق مجوز کار به اقامت خود دران کشور ادامه دهد و اگرهم فرزند داشته باشد پس از طلاق طبق شرایطی میتواند دران کشور اقامت داشته باشد.
وکیل طلاق توافقی ایرانیان مقیم هلند
ایرانیان درهر کشوری که ساکن باشند از لحاظ احول شخصیه مانند طلاق تابع قانون دولت خود خواهند بود و ماده ۶ قانون مدنی به این امر صراحت داردو تاکید شد که بهتر است ایرانیان مقیم خارج علاوه بر ثبت طلاق خود در هلند ،نسبت به ثبت ان در ایران نیز اقدام کنند چرا که تازمانی که بر اساس قوانین ملی کشور خود، طلاق را ثبت نرسانند کماکان زوجیت انان برقرار است.یکی از بهترین راهها که شما را در کمترین زمان ممکن به نتیجه می رساند مراجعه به یک وکیل متخصص طلاق ایرانیان مقیم خارج ازکشور می باشد . و برای وکالت دادن دو راه وجود دارد .سامانه میخکی وسامانه ثنا
سامانه ثنا ایرانیان خارج ازکشور
چنانچه کارت ملی هوشمند داشته باشید راه اسانتر و سریع تر ،ثبت نام در سامانه ثنای ایرانیان خارج از کشور است که با داشتن یک سیم کارت فعال درایران می توانید از همان کشور مربوطه در سامانه ثبت نام نموده وپس از ثبت نام با ارائه کد به وکیل امضای شما الکترونیکی شده و وکیل مربوطه در ایران می تواند کارهای پرونده را شروع نموده و بدون نیاز به حضور شما کلیه مزاحل دادرسی را پیش ببرد .
سامانه میخکی هلند
سامانه میخکی متعلق به وزارت امورخارجه بوده و برای دادن خدمات کنسولی به ایرانیان مقیم خارج می باشدو اگر فرد ایرانی کارت ملی هوشمند نداشته باشد با ثبت نام دراین سامانه و از طریق دریافت کد رهگیری میتوانند به وکیل خود درایران وکالت دهند تا نسبت به انجام پروسه طلاق و ثبت ان اقدام نمایند.
نکنه:با توجه به اینکه متن وکالت میخکی در اکثر موارد ناقص هستند لذا قبل از پر نمودن وکالتنامه حتما متن را با نظارت و هماهنگی وکیل خود تنطیم نمایید تا بعدا دچار مشکل نشوید.
سخن آخر
مهم است بدانید که قوانین و رویه های طلاق در هلند فقط معیار تعیین کننده برای جدایی ایرانی های مقیم این کشور نیست. برای اجرای حکم نهایی طلاق نیاز به صدور حکم جدایی از دادگاه های ایران را نیز دارد. بنابراین، بهتر است با وکلای متخصص مجموعه حقوقی ندای حق مشورت کنید تا در مورد قوانین و رویه های جدایی و طلاق دقیق تر مطلع شوید و در این روند بهترین تصمیم ها را بگیرید. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با گروه حقوقی ندای حق در ارتباط باشید.