معمولا در کشور نروژ با تمام درخواست های طلاق موافقت می شود و سخت گیری خاصی نسبت به این موضوع وجود ندارد. در مواردی هم که دادگاه با طلاق موافقت نمی کند به این علت است که زوجین زندگی مشترک خود را قطع نکرده اند که در این حالت دادگاه به جای حکم طلاق، حکم زندگی جداگانه زوجین را صادر خواهد کرد.
تماس با کارشناسان ندای حق
در این مقاله می خواهیم در مورد قوانین طلاق در نروژ، مراحل و شرایط طلاق ایرانیان مقیم نروژ و همچنین تنفیذ طلاق نروژی در دادگاه ایران صحبت کنیم. با ما همراه باشید.
قوانین طلاق در نروژ
در نروژ، طلاق به صورت متقابل و یا به درخواست یکی از طرفین امکانپذیر است. در صورتی که زوج ها تصمیم به طلاق گرفته اند و فرزند زیر شانزده سال داشته باشند باید به مراکز مشاوره خانواده مراجعه نمایند. در این مراکز زوج ها فرصتی برای بحث و بررسی مسائل خانوادگی و احتمال حل مسأله خود به صورت صلح آمیز دارند. در صورت عدم بازگشت زوجین به هم، طلاق پس از طی پروسه قانونی جاری می گردد.
برای پیگیری پرونده های خود تا رسیدن به نتیجه توسط وکیل پایه یک دادگستری ایرانیان مقیم خارج در امور مختلف از جمله خانواده به لینک وکیل ایرانیان خارج از کشور مراجعه کنید.
تقسیم دارایی بر اساس قوانین نروژ
در مورد تقسیم دارایی، قوانین نروژ بر اساس اصل تقسیم مساوی مال و دارایی ها بین زوجین تعیین شده است. با این حال در موارد خاصی مانند وجود فرزندان کوچک، دادگاه ممکن است تصمیم هایی اتخاذ کند که منصفانه تر باشد و مصلحت کودکان را در نظر بگیرد.
شرایط طلاق ایرانیان در کشور نروژ
ایرانیان که در نروژ زندگی میکنند و تصمیم به طلاق گرفتهاند، میتوانند به مراجع قضایی محلی مراجعه کرده و درخواست طلاق خود را ثبت کنند. درخواست طلاق به دو صورت توافقی یا یکطرفه است.
در نروژ برای درخواست طلاق نیاز به ارائه دلیل خاصی وجود ندارد و این امر بر اساس اراده طرفین قابل انجام است و معمولا نیازی به رضایت زوج دیگر نیست. با این حال در مواردی که زوج ها به توافق نمیرسند، دادگاه میتواند تصمیم های لازم را در مورد تقسیم دارایی و نگهداری فرزندان اتخاذ کند.
مراحل طلاق ایرانیان مقیم نروژ
ایرانیان مقیم نروژ نیز طبق احوال شخصیه و به جهت رعایت نظم عمومی، باید طلاق خود را چه به صورت یکطرفه و چه توافقی در مراجع قضایی ایران ثبت نمایند و مراحل طلاق ایرانیان مقیم نروژ به شرح ذیل می باشد:
- ثبت اطلاعات خود در سامانه میخکی و انتخاب وکیل جهت انجام پرونده
- ارائه دادخواست به دادگاه و حضور در جلسه رسیدگی
- اخذ دادنامه طلاق
- مراجعه به دفاتر طلاق و ارائه مدارک قانونی جهت ثبت دادنامه صادره و درج آن در شناسنامه
- ترجمه رسمی سند طلاق
برای پیگیری موارد مربوط به پرونده های خانواده مانند طلاق، مهریه و حضانت در تمام کشورها روی لینک وکیل خانواده کلیک کنید.
مدارک مورد نیاز برای ثبت طلاق در نروژ
برای ثبت طلاق در کشور نروژ مدارکی از جمله درخواست طلاق، مدارک هویتی، کپی پاسپورت یا کارت ملی همسر، رونوشت سند ازدواج، و در صورت وجود فرزند مدارک شناسایی فرزندان، و در صورت وجود دارایی مانند حساب بانکی، ملک و … مدارک مالی نیز به طور عمومی مورد نیاز است. اینها فقط مدارک عمومی هستند و ممکن است بسته به شرایط و موارد خاص، مدارک دیگری نیز مورد نیاز باشند.
مشاور حقوقی طلاق ایرانیان در نروژ
ایرانیان مقیم نروژ نیز بالطبع مانند ایرانیان مقیم دیگر کشورها، باید طلاق خود را در دادگاه خانواده ایران نیز مطرح و به ثبت برسانند که در آینده نگران موضوعاتی ازجمله مهریه و ممنوع الخروجی و….نباشند. مهم است قبل از مشورت با هر مشاور حقوقی، مطمئن شوید که مشاور مربوطه تخصص و تجربه لازم در زمینه حقوق خانواده و طلاق را دارند و با قوانین و رویههای مربوطه آشنا هستند.
چرا که همه وکلای پایه یک دادگستری در ایران، برای به سرانجام رساندن مطلوب پرونده طلاق ایرانیان مقیم خارج از کشور ، دانش و تجربه کافی را نداشته و ممکن است سبب اطاله دادرسی و تحمیل هزینه و وقت به موکل شوند. چنانچه نیاز به وکیل طلاق در ایران دارید وکلای حقوقی ندای حق آماده پاسخگویی و ارائه راهنمایی های قانونی به شما عزیزان هستند.
وکیل طلاق ایرانیان مقیم نروژ
چنانچه در کشور نروژ زندگی می کنید و قصد دارید طلاق خود را به صورت توافقی یا یکطرفه ثبت کنید تا وکیل مربوطه بدون نیاز به حضور شما پروسه پرونده را پیش برده و نسبت به ثبت طلاق اقدام نماید از دو طریق می توانید این کار را انجام دهید .سامانه ثنا و میخکی
- سامانه ثنا ایرانیان مقیم نروژ: اگر کارت ملی هوشمند داشته باشید و یک سیم کارت فعال درایران می توانید درسامانه ثنای ایر انیان مقیم خارج ثبت نام نموده و از این طریق به وکیل خود وکالت دهید .
- سامانه میخکی ایرانیان مقیم نروژ: این سامانه برای ارائه خدمات کنسولی به ایرانیان مقیم خارج می باشد که برای کلیه امور وکالتی و کنسولی می توانند از آن استفاده کنند و چنانچه کارت ملی شخص هوشمند نباشد بهترین گزینه سامانه میخکی است که می تواند از طریق آن وکالت داده و بدون نیاز به حضور در ایران کل پروسه توسط وکیل در ایران پیگیری شود. البته توجه کنید که برای تهیه متن کامل با وکیل خود هماهنگ باشید چرا که متن وکالتنامه های میخکی معمولا کامل نیست و احتمال دارد در دادگاه مورد ایراد واقع شود. چنانچه در این زمینه نیاز به کمک دارید با کارشناس حقوقی مجموعه در واتساپ در ارتباط باشید.
تنفیذ طلاق نروژی در دادگاه ایران
گاهی زوجین ایرانی که طلاق نروژی آن ها به صورت یکطرفه صادر می شود با توجه موضوع احوال شخصیه که بیان کردیم باید طلاق آن ها در دادگاه خانواده ایران نیز مورد تایید قرار گیرد. از جمله شرایط تنفیذ طلاق نروژی در ایران این است که حکم صادره با قوانین مربوط به نظم عمومی و اخلاق حسنه و قوانین امری ایران مغایرت نداشته و حکم قطعی و تشریفات طلاق رعایت شده باشد.
البته حسب رویه های عملی و متفاوت بودن قوانین شرعی و قانونی ایران با دیگر کشورها، تنفیذ رای طلاق صادره از دادگاههای خارجی به سختی مورد پدیرش قرار می گیرد. در چنین حالتی می توان از رای طلاق صادره در نروژ به عنوان یک دلیل استفاده نمود. لذا دریافت مشاوره از یک وکیل طلاق در این زمینه می تواند راهگشا و کمک کننده باشد.
در صورت داشتن وکیل؛ تمام مراحل بدون نیاز به حضور موکل در ایران قابل انجام است.
از طریق دو سامانه ثنا و سامانه میخک که توضیح آن در متن اورده شده است.
این که حکم صادره با قوانین ایران مغایرت نداشته و حکم قطعی بوده و تشریفات طلاق نیز رعایت شده باشد.
این پست چقدر برای شما مفید بود؟
برای امتیازدهی روی ستاره ها کلیک کنید.
معدل امتیازها: 5 / 5. تعداد افرادی که امتیاز داده اند: 3
هنوز امتیازی داده نشده است.